8

Komentari (8)

Zoilomas
Momci samo nemojte podcjenjivati protivnike, neki dan 16to plasirana ekipa Serie A pobjedi Juventus, ne sto su bili bolji nego sto su bili podcjenjeni. Dajte svakom postovanje I sa najboljim se onda mozete da nosite.
user1604593678
Ako ne pobjedimo ove prve dvije utakmice najmanje treba kriviti Peteva jer skoro je izabran za selektora i realno koliko je imao vremena da pripremi ekipu plus ne igraju 2 nasa najbolja igraca Pjanke i Dzeko a ja bi stavio Demirovica sa Dzekom odmah u napad sa fincima.
Malmi_Suomi
Šta ima jedan od 4 miliona trenera ? Ti bi ovo ti bi ono... sjediš i palamu**s po komentarima . Moja je jedina BOSNA I HERCEGOVINA a dao Bog ili kako ga neko zove svemir da Finci nas izbuše bar da brojimo do 5: 0 za SUOMI!!!
Brazuka
TesanjskiBrnjo
Petov rutocina ko i Bajovic nema tu razlike sekunde.
Sanagoal
Baš me zanima šta može promjeniti za 2 dana sa igračima!
fukaraslana
Ovo nije selektor ovo je sprdnja
Sajaga
Reprezentaciju Hrvatske?U futsalu ili?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.