Terry će danas biti predstavljen u novom klubu

Prenose engleski mediji

Terry će danas biti predstavljen u novom klubu

Legendarni defanzivac Chelseaja John Terry nakon 22 godine napustio je ovaj klub.

Terryju je istekao ugovor na kraju prošle sezone, a od danas je i zvanično slobodan igrač. Kao što je ranije i najavio, on ne namjerava završiti karijeru nakon odlaska iz Chelseaja već će odigrati još par sezona.

Engleski mediji danas prenose kako bi Aston Villa do kraja dana trebala predstaviti ovog defanzivca kao novo pojačanje za narednu sezonu. Podsjetimo, Terry se već ranije povezivao sa Villom, a čini se kako će transfer danas biti i ozvaničen.

Nekadašnji kapiten Chelseaja pokušat će pomoći Villi da se vrati u Premiership u kojem nisu igrali prošle, a neće ni ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Ville, on je navodno razgovarao sa Birminghemom, Bournemouthom i WBA-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti