Terry: Nadam se da će Drogba ostati u Chelseaju

Cijeni saigrača

Terry: Nadam se da će Drogba ostati u Chelseaju

Adnan Beganović

Kapiten Chelseaja, John Terry, se nada da će Didier Drogba i naredne sezone nositi dres novog prvaka Engleske.

Iskusnom 37-godišnjem Drogbi ugovor s Chelseajem vrijedi do kraja ove sezone, a još uvijek sa čelnicima Plavaca nije razgovarao o nastavku saradnje.

"Didier bi volio igrati više, no Diego Costa je u igrao sjajno i zabio je mnogo golova. No, nama je Drogbino iskustvo od velikog značaja. Važno je šta kaže prije i nakon susreta, pogotovo kada ste razočarani nakon slabijeg izdanja", izjavio je Terry.

"Meni je ponekad teško podnijeti poraz, no i porazi su sastavni dio fudbala. U tim momentima mi Drogbine riječi mnogo znače. Nadam se da će s nama biti i u narednoj sezoni", dodao je kapiten Plavaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.