Terzić i zvanično novi član Tuzla Cityja
FOTO: Fktuzlacity.com

Pojačao konkurenciju u odbrani

Terzić i zvanično novi član Tuzla Cityja · Zvanično

Desni bek Borislav Terzić ponovo je u Tuzli. 

Ipak, ovog puta nije u pitanju Sloboda već drugi premijerligaš Tuzla City.

Ono što je SportSport najavljivao prije više od dvije sedmice, večeras je dobilo i zvaničnu potvrdu. Terzić je postao novi fudbaler Tuzla Cityja.

"Radujem se novom dolasku u Tuzlu u kojoj sam ranije stekao mnogo prijatelja. O Tuzla Cityju imam sve pozitivne informacije i vjerujem da ću opravdati povjerenje, kazao je Terzić za zvaničnu stranicu kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o fudbaleru koji je rođen u Vlasenici, a u Tuzla City dolazi iz srbijanskog superligaša Zemuna u koji je otišao iz tuzlanske Slobode u januarskom prelaznom roku.

U karijeri je još nosio dresove Donjeg Srema, Slobode iz Užica, Radničkog iz Kragujevca, Voždovca, Javora te gruzijskog Zestafonija.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Dovode vise igraca nego Manchester City xD
1 1
Mostar
Koliko pojacanja Mozda Dva da valja, a u malo je falilo da ispadnete u federalnu. Isto kupovali bod mogu pod ruku sa mafijom Olimpikom. Ko vas jebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi