Terzić: Sarajevo je odlična ekipa, ali možemo do još jednog uspjeha u Evropi

Evropa liga

Terzić: Sarajevo je odlična ekipa, ali možemo do još jednog uspjeha u Evropi

Adnan Beganović

U okviru 3. kola kvalifikacija Evropa lige u Zenici će sutra snage odmjeriti bosanskohercegovački i crnogorski prvak, Sarajevo i Budućnost.

Gosti iz Podgorice danas će doputovati u Zenicu gdje će obaviti i trening, a uoči putovanja za tamošnje medije je o utakcmici govorio Vasilije Terzić, fudbaler koji je protiv Astane postigao jedini pogodak na meču.

Terzić respektuje bosanskohercegovačkog prvaka ali vjeruje da on i saigrači mogu obradovati navijače.

"Sarajevo je odlična ekipa, ali uz disciplinovanu igru i ukoliko ponovimo pristup kao protiv Astane možemo do još jednog uspjeha u Evropi. Nadam se da ćemo doći do povoljnog rezultata kako bismo obradovali sve naše navijače", istakao je Terić i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

“Najbitnije je da odigramo kao tim, a ko će biti pojedinac koji će iskočiti, to je najmanje bitno. Najvažnije je da mi prođemo dalje. Važnu ulogu bi mogla da odigra sredina terena, čini mi se da će proći dalje onaj ko se tu bolje snađe. Nadam se da ćemo to biti mi“.

Top Komentari

Tas14
Momci, vratite ih odakle su i došli Naprijed Bordo-Bijeli!
10 0
magistar
Sreću su imali i jedni i drugi da nalete na međusobni duel. Budućnost je kur.on u rangu Slobode iz Tuzle.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti