Euforija u Podgorici, most u bojama Budućnosti

Pred historijsku utakmicu

Euforija u Podgorici, most u bojama Budućnosti

E. Oštraković

Nogometaši Budućnosti u četvrtak će gostovati u Zenici u trećem kolu kvalifikacija za Evropsku ligu, a protivnik je ekipa Sarajeva.

Njima u čast naredne tri večeri će most Milenijum biti osvjetljen plavim i bijelim svjetlom, pred istorijsku utakmicu koju igraju.

Budućnost će se sa Sarajevom u četvrtak boriti za play-off Evropske lige, te će pokušati doći na korak od grupne faze.

Pobjednik ovog susreta na svom terenu će u play-offu dočekati Celtic.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Utakmica između Sarajeva i Budućnosti igra se u četvrtak u Zenici, sa početkom od 20 sati.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ako budemo igrali kao zadnje 3-4 tekme + sudjenje bude korektno ,nema zime + Buducnost u Zenici nema sta da trazi -Nek bude 1:0 , samo da prodjemo dalje
18 1
vuckobih
Kad se samo sjetim nekih naših historijskih utakmica, većinu baš i ne pamtimo po dobrom. Neka se i njima desi jedno historijsko razočarenje.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi