Teške riječi Balevog agenta: Real bi trebao ljubiti tlo po kojem Bale korača
FOTO - EPA

Razaočaran u "kraljevski klub"

Teške riječi Balevog agenta: Real bi trebao ljubiti tlo po kojem Bale korača

A. Beganović

Velški reprezentativac, Garetg Bale, prije nekoliko dana kao posuđen igrač Real Madrida je pojačao Tottenham.

Mnogo pažnje u posljednjih nekoliko mjeseci privvlačio je status Balea u Realu, a nakon što je okončan posao posudbe u Tottenham, oglasio se i njegov menadžer.

Jonathan Barnett nije štedio Real i čelnike kluba i vjerovatno nakon njegove današnje izjave, eventualni povratak Balea među Kraljeve za godinu dana se čini kao nemoguća misija.

"Bilo je tu svega. Klub ga nije dobro tretirao. Mislim da je zbog onog što je učinio za Real zaslužio mnogo bolji tretman. Zapravo, zbog svega što je postigao, Real bi trebao ljubiti tlo po kojem Bale korača", izjavio je menadžer velškog fudbalera, a onda je objasnio i kako je došlo do njegovog povratka u Tottenham:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Prvi čovjek kluba, Daniel Levy, već dugo je zainteresiran za dovođenje Garetha, no uvijek je postojao razlog zbog kojeg se to nije moglo učiniti. Sada je bilo pravo vrijeme. On voli Tottenham, a iznad svega, oni su bili prvi koji su povukli potez. Zbog toga je i potpisao za Tottenham, iako su ga i veći timovi željeli u svojim redovima. Nadam se da će u Spursima sve proći po planu i da nećemo biti u poziciji da se vraćamo u Real. Ne želim da se vrati u Madrid".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Samo ti idi i igraj golf negdje drugo. Za lezanje po Madridskim bilnicama si itekako dobro zaradzivo.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi