Teško da na svijetu ima luđih navijača: Dok je sve blokirano uspjeli su napraviti nerede

Vole klub više od života

Teško da na svijetu ima luđih navijača: Dok je sve blokirano uspjeli su napraviti nerede

A. Čaušević
Teme:

Iako je praktično cijeli svijet blokiran i vlada vanrednog stanje navijači PAOK-a su se i u takvim okolnostima uspjeli sukobiti s policijom. 

Do sukoba je došlo ispred Tumba stadiona na dan kada je PAOK slavio svoj 94. rođendan. Fanatični ultrasi su se okupili kako bi na prigodan način čestittali rođendan voljenom klubu.

Međutim, ubrzo je stigla i policija, došlo je do tenzija, a sve se završilo sukobom između dvije strane. Na kraju je uhapšeno nekoliko navijača PAOK-a.

U incidentu je učestvovalo oko 200 pristalica kluba iz Soluna koji su bez obzira na zabranu javnog okupljanja zbog pandemije koronavirusu došli na Tumba stadion.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, do sada je u Grčkoj zabilježeno nešto manje od 2.500 slučajeva infekcije koronavirusa, a fudbalski klubovi bi s treninzima trebali početi sljedećeg mjeseca.

Top Komentari

Zulfikar
PAOKara Gate4 rulez!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi