Napoli zainteresovan za grčke defanzivce

Potraga za lijevim bekom

Napoli zainteresovan za grčke defanzivce

Napoli je, prema pisanju Gazzette dello Sport, zaintereosvan za lijevog beka PAOK-a Dimitrisa Giannoulisa.

Naime, Napoli već neko vrijeme traga za alternativom za Marija Ruija na poziciji lijevog beka s obzirom da je forma Faozuija Ghoulama drastično pala nakon dvije teške povrede.

Novinar Gazzete Nicolo Schira tvrdi da je upravo u Giannoulisu Napoli vidi zamjenu za Ghoulama.

24-godišnji Giannoulis je u PAOK-u od 2014. godine, a u međuvremenu je boravio na nekoliko posudbi. Ipak, od prošlog januara kada se vratio sa jedne od posudbi, zacementirao je svoje mjesto u startnoj postavi PAOK-a.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Schira vjeruje i da je Napoli pronašao još mogućih (aletrnativnih) pojačanj u Grčkoj, a riječ je o dvojcu Olympiacosa, Lenaordu Koutrisu i Konstantinosu Tsimikasu. Igrači su to koji takđer pokrivaju poziciju lijevog beka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi