Cimirota sele u PAOK: "Imam ugovor, ali..."
Foto: SportSport.ba

Kriza u Standardu

Cimirota sele u PAOK: "Imam ugovor, ali..."

Mediji u Grčkoj špekulišu o mogućem povratku Gojka Cimirota u tamošnji PAOK.

Reprezentativac BiH je u januaru 2018. godine iz PAOK-a prešao u Standard, ali u klubu iz Liježa trenutno nije najbolja situacija i upitno je hoće li uopšte dobiti licencu za narednu sezonu.

Kako bi prebrodili finansijsku krizu primorani su u Standardu da prodaju neke fudbalere, a špekuliše se da će Cimirot biti jedan od njih i da bi ga upravo PAOK mogao dovesti u svoje redove.

Poznato je kako je Cimirot ostavio veliki trag u Solunu i da je i danas omiljen među navijačima, međutim, prema njegovim riječima, još je sve u domenu špekulacija.

Potražite više informacija na temu Super League:

"Još uvijek imam ugovor sa Standardnom, tako da nisam slobodan igrač. Štaviše, ovdje mi je i lijepo. No, jednog dana nadam se da ću se vratiti u PAOK", rekao je Cimirot za grčki Sport24.

Cimirot je neizostavan u prvoj postavi Standarda, a u aktuelnoj sezoni postigao je jedan gol i pritom uboilježio četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi