Teško da neko može da sruši Dinamov negativni rekord

Slaba posjeta na Maksimiru

Teško da neko može da sruši Dinamov negativni rekord

E. Škorić

Nogometaši Dinama izgubili su i treću utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka.

Dinamo je na Maksimiru poražen od Seville s 1:0, a gol odluke za goste iz Andaluzije postigao je Samir Nasri.

Međutim, ono što zabrinjava sve u Dinamu je podatak da je na stadionu bilo svega 6021 gldatelj, iako se dio Bad Blue Boysa vratio na sjevernu tribinu.

Razlozi ovako očajne posjete su loše vrijeme, loši Dinamovi rezultati i skupe ulaznice, mada je potpuno druga priča bila kada je gostovao Juventus.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Rekordna loša posjeta na Maksimiru zabilježena je 2012. godine, kada je protiv kijevskog Dinama bilo svega 3663 gledatelja. No, ove sezone niko nije imao očajnu posjetu na stadionu kao Dinamo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi