Teško je biti Zidaneov sin i pritom oca učiniti ponosnim, Enzo to sada najbolje zna

Teško je biti Zidaneov sin i pritom oca učiniti ponosnim, Enzo to sada najbolje zna

E. Škorić

Privilegija je biti sin Zinedinea Zidanea, ali ujedno je to veliki terer, posebno za Enza (25) koji je odlučio krenuti stopama oca.

Enzo je dugo trenirao u Real Madridu, ali nije imao kvalitete za prvu ekipu, pa je veznjak rođen u Bordeauxu otišao u Alaves, pa u švicarski Lausanne-Sport, na kraju u Almeriju i nigdje nije uspio da se dokaže.

Sad će dobio priliku da odradi probu u drugoj njemačkoj ligi u t imu Auea, koji je prošle sezone u 'cvajti' završio kao sedmoplasirani tim.

Enzo ima možda još jednu priliku da nešto napravi od karijere, no miljama je daleko od onoga što je bio njegov otac kao igrač. Mlađi brat Luca brani u Rayo Vallecanu, ali svjesni su obojica da ne mogu ni približno ostvariti kao što je Zizu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
bolji je iniesta
4 4
Adnan@Kara
Veliki je to teret....biti sin jednog od najboljih igrača u istoriji.....svi te gledaju kroz njega....svi sude po njemu....n
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi