Testiranje na koronavirus u FK Radnik: Rezultati pokazali da je dvojac preležao koronu

Bijeljinci nastavljaju sa radom

Testiranje na koronavirus u FK Radnik: Rezultati pokazali da je dvojac preležao koronu

S. Mlaćo

Testiranje na koronavirus obavili su i nogometaši, te članovi stručnog štaba FK Radnik Bijeljina, a danas su stigli i rezultati.

Pozitivnih nema, a zanimljivo da je za golmana Dalibora Kozića potvrđeno da je bio zaražen, te da je odbolovao koronu.

"Obavezna kontrola na Corona virusa obavljena je u FK Radnik a analize su potvrdile da je Dalibor Kozić, golman Radnika, preležao ovaj virus iako nije imao nikakve simptome. Pored njega i pomoćni fizioterapeut Nikola Rebrović, takođe je imao isti slučaj a kod njih dvojice su se već stvorila anti tijela, tako da bi oni trebali biti bezbrižni kada je ovaj virus u pitanju. I Kozić i Rebrović trenutno su u pogonu. Kozić aktivno trenira a Rebrović je tu na pomoći igračima", kazali su iz Radnika.

Svi ostali su negativni, a Slavko Petrović govorio je planu priprema za naredni period.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrači su radili tokom ove pauze individualno tako da su došli sprmeni na pripreme. Očekuje nas još dvije sedmice u Bijeljini a potom putujemo na Zlatibor. U subotu ćemo odigrati i prvi trening meč protiv naših juniora, gdje ćemo dva poluvremena odigrati sa različitim postavama. Do odlaska na Zlatibor odigraćemo još jedan meč, a na pripremama ćemo imati priliku da odigramo još najmanje tri utakmice", istakao je Petrović. 

Top Komentari

ryan.giggs
Ako preboluješ, nisi imun. Obrazujte se malo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti