Tevez: Conte je kao Sir Alex Ferguson

Pohvale za trenera Stare dame

Tevez: Conte je kao Sir Alex Ferguson

Napadač Juventusa, Carlos Tevez bio je zadovoljan nakon jučerašnje pobjede njegove ekipe nad Lazijom u okviru Super kupa Italije.

Argentinac je u svom debiju u takmičarskim utakmicama postigao i pogodak, a nakon susreta nije štedio riječi hvale za svog trenera, Antonija Contea.

"On je kao Ferguson jer je pobjednik. Conte ništa ne prepušta slučaju baš kao ni Sir Alex", rekao je Tevez te se potom osvrnuo na samo utakmicu.

"Zadovoljan sam kako su se stvari odvijale. Nisam igrao neko vrijeme, ali sam fizički jako dobro. Nedostaje mi malo spremnosti."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinski napadač je na samom kraju pohvalio i svog saigrača, Crnogorca, Mirka Vučinića.

"On  posjeduje nevjerovatne kvalitete. Ovo je druga utakmica u kojoj igramo zajedno i uvijek je lijepo igrati uz velike igrače.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti