Tevez je heroj Boce: El Apache odbranio navijača od policije!
(Foto: Screenshot) Carlos Tevez je tokom godina i godina u Evropi imao samo jednu želju - vratiti se u Bocu. Vratio se, okušao u Kini i ponovo vratio i danas je heroj navijača ovog kluba

Zacementirao mjesto u srcima najvatrenijih navijača

Tevez je heroj Boce: El Apache odbranio navijača od policije!

Nakon 2:2 na La Bomboneri u prvom meču finala Copa Libertadoresa, Superclasico se ove subote seli na Monumental, najveći argentinski stadion na kojem će u revanšu River Plate ugostiti Bocu.

Strast argentinskih navijača dobro nam je poznata, pa su tako navijači Boce jučer priredili spektakl na treningu svojim miljenika. Njih čak 50.000 došlo na La Bomboneru da isprati fudbalere Boce na meč desetljeća.

Jedan od navijača uspio je proći osiguranje i utrčati na teren kako bi barem dodirnuo slavnog El Apachea, Carlosa Teveza.

Policija je vrlo brzo reagovala i nimalo nježno savladala navijača, te ga pokušala udaljiti sa terena. "Spasio" ga je međutim upravo Carlos Tevez na oduševljenje hiljada navijača na tribinama.

Na kraju je navijač napustio teren sa uspomenom od Teveza koji mu je dao svoju majicu, dok je nekadašnji as Manchester Uniteda i Cityja dobio kačket od zahvalnog navijača.

Nema dileme, Tevez je ovim potezom zacementirao svoje mjesto u legendi, barem kada su navijači Boce u pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti