Tevez: Povreda u zatvoru? Ne znaju da li govore s**nja ili ne

Argentinac prokomentarisao glasine o "porijeklu" njegove povrede

Tevez: Povreda u zatvoru? Ne znaju da li govore s**nja ili ne

U mnogobrojnim svjetskim medijima se, protekle srijede, pojavila zaista bizarna vijest. Naime, pojavile su se informacije da je napadač Boce Juniors, Carlos Tevez, zadobio povredu dok je igrao fudbal u zatvoru.

Zaista je zvučalo nevjerovatno da se jedna takva zvijezda dovela u situaciju da igra fudbal u zatvorskom dvorišu, ali pomenuti navodi su tvrdili baš to.

Navodno je Carlos Tevez bio u posjeti svom polubratu Juan Albertu Martinezu u zatvoru Bouwer, te se, prije nego što je napustio zatvor, odlučio pridružiti fudbalskom meču koji su zatvorenici igrali u dvorištu.

Informacije koje su se proširile medijima i društvenim mrežama velikom brzinom govorile su da je upravo tokom igranja fudbala u zatvoru Tevez dobio povredu lista sa kojom se trenutno muči.

Međutim, Tevez je sada odlučio oštro demantovati takve navode.

"Nije mi jasno zašto mi neki ljudi ne vjeruju. Povredu sam zadobio radeći vježbe snage u teretani prošle srijede. Nisam glup pa da kažem da sam se povrijedio u teretani ako to nije istina", izjavio je Tevez, pa poručio:

"Odmah se počelo špekulisati da sam se povrijedio u zatvoru ili igrajući golf. Nekada očigledno ne znaju da li govore s**nja ili ne, ali ja uvijek govorim istinu... Nisam toliki idiot da se devedem u situaciju da posjećujem zatvor. Činjenica da govore toliko s**nja me boli, ali me i čini jačim jer me tjera da stalno evoluiram. Vrijeme je da zašutim i pokažem svoje na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti