Tevez van terena tri sedmice jer se povrijedio u zatvoru

Posjetio brata u zatvoru

Tevez van terena tri sedmice jer se povrijedio u zatvoru

Endin Čaušević

Argentinski napadač Carlos Tevez prije nekoliko sedmica vratio se u Bocu Juniors nakon što je jednu sezonu proveo igrajući u dalekoj Kini.

Tevez je za jednu sezonu "igranja" u Kini zaradio skoro 50 miliona eura, a nakon toga odlučio se vratiti u Bocu Juniors. Međutim, iz argentinskog kluba potvrdili su danas da će iskusni napadač biti van terena tri sedmice zbog povrede.

Iz kluba nisu naveli kako se Tevez povrijedio, no argentinski mediji su uspjeli i to saznati. Naime, kako piše "Clarin" Tevez se povrijedio dok je igrao fudbal u zatvoru u Cordobi!

Ova vijest šokirala je javnost u Argentini, a još uvijek se čeka zvanično saopštenje Boce. Navodno, Tevez je išao u posjetu svom bratu Juanu Albertu koji služi kaznu od 16 godina zatvora zbog oružane pljačke.

Tevez je na nagovor brata i ostalih zatvorenika pristao da igra fudbal, a nakon 20 minuta zabave morao je izaći jer je osjetio bolove u desnom koljenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije