Tevez se oglasio i pokazao svoju veličinu

Ništa od napuštanja voljenog kluba

Tevez se oglasio i pokazao svoju veličinu

Napadač Boce Juniors Carlos Tevez je ovog ljeta imao nekoliko ponuda za povratak u Evropu.

Za sjajnog fudbalera interesovali su se, prije svih, Chelsea i Napoli, ali i još neki klubovi. Međutim, svi su oni ostali razočarani nakon današnje izjave u kojoj je Tevez poručio da se nema namjeru vraćati u Evropu.

"Nastavljam karijeru u Boci. Znam za ponude Napolija i Chelseaja, ali ostajem ovdje jer mi je lijepo. Potpisao sam trogodišnji ugovor sa Bocom i nema dileme hoću li taj ugovor ispoštovati do kraja. Želim završiti karijeru u klubu koji volim", rekao je Tevez.

Carlos Tevez će od naredne sezone najvjerovatnije biti kapiten kluba sa La Bombonere, obzirom da trener Boce Cuillermo Barros Schelotto u njega ima ogromno povjerenje.

Nakon ovakve odluke, Tevez je i zaslužio da bude kapiten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi