Tevez: Tek sada shvatam veličinu Boce Juniors

Sjajni napadač se vratio u domovinu

Tevez: Tek sada shvatam veličinu Boce Juniors

Carlos Tevez je nakon sjajno odigrane prošle sezone doslovno mogao birati klub u Evropi, ali se na kraju odlučio na povratak u domovinu.

Doskorašnji napadač Juventusa je potpisao za Bocu Juniors, za koju je do sada odigrao četiri utakmice i postigao jedan pogodak, a njegove prve impresije su i više nego fantastične.

"Tek nakon što sam obišao najveće svjetske lige i klubove shvatam istinsku veličinu ovog kluba. Boca Juniors je svetinja, a navijači su čudesni. Sve je na vrhunskom nivou i čini mi se da su ovdje samo mene čekali", izjavio je Tevez.

Ovaj 31-godišnji napadač je svoju karijeru počeo upravo u Boci Juniors, odakle je prije deset godina prešao u Corinthians. Potom se zaputio ka Evropi, u kojoj je nastupao za West Ham, Manchester United, Manchester City i Juventus. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.