Teža povreda Zmaja: Vranješ mora na operaciju ligamenata

Problemi za selektora Sušića

Teža povreda Zmaja: Vranješ mora na operaciju ligamenata

A. Haznadarević

Posljednji nastup bh. defanzivca Ognjena Vranješa u dresu ruske momčadi Alaniye završen je na način kakav ni najmanje nisu mogli priželjkivati ni trener Valery Gazzaev, ali ni selektor bh. fudbalske reprezentacije Safet Sušić.

Naime, dvadesettrogodišnji Vranješ je zaradio povredu, koja se nakon detaljnih analiza pokazala dosta teškom te će morati biti podvrgnut operativnom zahvatu.

 

Radi se o povredi ligamenata, a termin operacije je već zakazan za 15. maj u Minhenu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Vranješa tako nažalost očekuje višemjesečno odustvovanje sa terena, a u isto vrijeme će biti spriječen da pomogne svojim saigračima iz reprezentacije u pohodu na osiguravanje karte za Brazil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.