)
Težak poraz malonogometaša Centra protiv Sportinga

Glavna runda UEFA Futsal kupa

Težak poraz malonogometaša Centra protiv Sportinga

Edmir Škorić

Malonogometaši Centra iz Sarajeva danas su teško poraženi od Sportinga iz Lisabona (7:1) u meču Glavne runde UEFA Futsal kupa.

Igrači Centra jučer su stigli u italijanski Folingo, a danas su odigrali prvi meč i nisu uspjeli da iznenade portugalsku ekipu Sporting.

Izabranici Josipa Lokmera nisu dobro otvorili današnji meč, pa je Sporting već u 58. sekundi poveo preko Dioga.

Potom su Joao Matos i Leo postigli po pogodak, pa je naš predstavnik u trećoj minuti imao 0:3.

Jelić je u sedmoj minuti smanjio n 3:1, a Diegquinho ubrzo donosi novi pogodak Portugalcima, da bi Deo i Alex Merlin kasnije iskoristili kaznene udarce za visokih 6:1. Merlin je  završnici drugim golom ovjerio pobjedu Portugalaca.

Boje Centra u ovom meču branili su Omerbeović, Jusić, Džuderij, Radmilović i Mulahmetović, a s klupe su ulazili Kapo, Mršo, Sačin, Sipović, Handžić i Jelić, koji je postigao jedini gol.

MNK Centar će u Glavnoj rundi UEFA Futsal Cupa igrati još protiv Real Rieti (četvrtak) i FP Halle-Gooik (subota).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti