Težak udarac za PSG pred Leipzig

Bez Keylora Navasa

Težak udarac za PSG pred Leipzig

Ekipa PSG-a doživjela je novi težak udarac. 

Nakon što je tim muku mučio s povredom Kyliana Mbappea, pa se povrijedio i Marco Verratti, a na sve to nije igrao ni Angel Di Maria protiv Atalante, sada se povrijedio i Keylor Navas.

Izvještaji kažu kako on jučer nije trenirao s ekipom i kako ga u utorak navečer neće biti među stativama u duelu protiv Leipziga.

Umjesto njega na gol bi trebao stati Španac Sergio Rico koji je ove sezone skupio tek devet nastupa.

Inače, Navas se već tokom meča protiv Atalante požalio na povredu, ali tada je smogao snage i odradio meč do kraja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovo će svakako biti udarac za Thomasa Tuchela jer je Navas sigurno jedan od najbooljih golmana svijeta koji je Ligu prvaka osvojio već tri puta i sigurno bi ekipi bio od velike koristi u utorak. Vidjet ćemo da li će biti spreman za eventualno finale...

Osim njega upitni su za meč i Kurzawa te Verratti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi