Igrač Atalante objavio kako ga je Neymar obrukao, ali mu je žestoko to vratio

"Ljubavna priča"

Igrač Atalante objavio kako ga je Neymar obrukao, ali mu je žestoko to vratio

E. Čaušević

PSG je sinoć na spektakularan način preokretom pobijedio Atalantu (2:1) i plasirao se u polufinale Lige prvaka.

Atalanta je imala prednost do samom finiša utakmice, ali su Parižani onda došli do preokreta. U 90. minuti Marquinhos je poravnao na 1:1, dok je preokret ovom timu donio Choupo-Moting.

No, sinoć je posebno za igru bio raspoložen Neymar koje zasluženo proglašen za igrača meča. Neymar je pravio velike probleme igračima Atalante, a jednog od njih je baš obruka.

Brazilac je na sjajan način provukao De Roonu loptu kroz noge i "završio mu karijeru", ali je igrač Atalante dočekao osvetu. U jednom od narednih napadač žesotko je faulirao Neymara i vratio mu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

De Roon je čak taj video objavio na Twitteru uz zanimljiv opis: "Neymar i De Roon. Ljubavna priča".

Top Komentari

Noheat_killer
seljački od De Roona
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi