The Mirror: Klopp na ljeto nudi 17 miliona funti za Džeku

Naš napadač odlazi na ljeto?

The Mirror: Klopp na ljeto nudi 17 miliona funti za Džeku

Sve su glasnije špekulacije da bi naš reprezentativac, Edin Džeko mogao napustiti redove Manchester Cityja. Građani na ljeto spremanju veliku čistku u svojoj svlačionici, a naš napadač bi vrlo lako mogao da bude jedan od igrača koji će napustiti Etihad.

Prema pisanju britanskog The Mirrora, najveći interes za usluge našeg napadača pokazuje Borussija iz Dortmunda.

 

Milioneri će vrlo vjerovatno ostati bez svog Roberta Lewandowskog na kraju sezone i već sada traže kvalitetnu zamjenu za ovog Poljaka.

 

Izvori u Njemačkoj tvrde kako je Džeko na vrhu liste željenih pojačanja Jurgena Kloppa, a pretpostavlja se kako ni cijena od 17 miliona funti ne bi trebala predstavljati preveliki problem.

 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedini problem prema Kloppu je visina plate našeg reprezentativca čija sedmična primanja iznose oko 120 hiljada funti.

 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.