12

Komentari (12)

user1644415954
Čelzi je svakako umjetna ekipa. Liverpul je uvijek Liverpul institucija.
King_Kenny
...igrac zvani povreda,odlican igrac samo da je zdrav da moze uvezati 3 utakmice bez povrede...inace,penal cist za Liverpool u 27. minuti nakon igranja rukom Azpilicuete,ali sudija se pravi lud,ocekivano.
Genije_Fudbala
Čist crveni za Keitu a sudija i dalje lud.
King_Kenny
@Genije_Fudbala ...crveni jer su se sudarila dva igraca koji su isli obojica dzonom na loptu?...pa ne bi me iznenadilo ni to nakon ovog cistog gola koji je ponisten...ocito je da Chelsea mora pobijediti u ovom finalu zbog cijele ove situacije sa Abramovicem i klubom...osvaja ovo Chelsea 100%.
green_dragon
i sta kazes NEREALNI cist go ponisten liverpulu,nije bio faul VanDijka na stoperu?????
Ade1
@Gnije_Fudbala looserpolici mogu samo grubom igorm i kupljenim sudija da osvoje nesto vidili smo prošle sezone kad su nesto pokušali bez sudija pa je Klopp klopac plako i molio upravu da opet kupe sudije a looserpol može osvajati samo ove lijeve cupove i malo slabije bajramske turnire i afričke kupove i selam za @King_Kenny vjernog navijača Manchester Citya
user1645542825
manje pametuj,liverpool mora dovest veznjaka
user1645542825
manje pametuj,liverpool mora dovest veznjaka
Malmi_Suomi
Pa što nigdje nema na ovom prokletom SK utakmice? Koje je ovo sranje jbt? Da sam znao ne bi išao iz kuce . Jbt SK
PatriotaBiH
Arena sport 4.
user1645542825
Jesi staklen,ja navijam za Liverpool,al mi moramo dovest nekog u vezu
green_dragon
jesi se cuo sa Klopom,sta kaze?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.