Thiago Silva je za nekoliko mjeseci slobodan i planira se vratiti na Apenine

Agent najavio

Thiago Silva je za nekoliko mjeseci slobodan i planira se vratiti na Apenine

Admin Čaušević

Posljednjih godina je nekako postala uobičajna pojava da slobodni igrači kao narednu destinaciju izaberu Seriju A. 

Juventus redovno besplatno dovodi igrače, s tim je počeo Inter, a njima će se priključiti i treći velikan italijanskog fudbala Milan.

Rossoneri su u januru kao slobodnog igrača angažovali Zlatana Ibrahimovića, a na ljeto bi to mogao postati i Thiago Silva koji je interesantno milanski klub napustio baš kada i napadač.

Ibrahimović i Silva su otišli u PSG na ljeto 2012. godine, Šveđanin bh. korijena se na San Siro vratio nedavno, a njegovim stopama bi mogao krenuti i Brazilac.

Iskusnom i odličnom štoperu ugovor s pariškim klubom ističe na ljeto, a njegov agent Paulo Tonietto je najavio mogućnost dolaska u Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Još uvijek ništa nije odlučeno. Thiago voli Milan i sve je moguće", kazao je Tonietto.

Silva je član Milana bio od 2009. do 2012. godine kada su ga Rossoneri prodali PSG-u za cifru od 42 miliona eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi