Thiago Silva otkrio novi Neymarov klub?

Višak u PSG-u

Thiago Silva otkrio novi Neymarov klub?

A. Čaušević

Neymar Junior je na izlaznim vratima PSG-a nakon što je posljednjih pet godina nosio dres pariškog kluba.

U PSG-u su odlučili da se riješe Neymara, a navodno je i brazilski superstar pristao na taj ishod te nema ništa protiv odlaska.

U razgovoru za brazilske medije Thiago Silva je oktio kako bi za Neymara bilo najbolje da se priključu Chelseaju te tako ponovo postane saigrač iskusnog defanzivca.

"Mora otići u Chelsea. Ako se to desi, bit će za najbolje svih. Kao igrača ga ne treba komentarisati, a pored svega, super mi je prijatelj", kazao je Silva.

"Za sada ne znam previše detalja, ali nadam se da će se obistiniti", dodao je 37-godišnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je prije 12 godina pokušao dovesti Neymara, ali je on odlučio ostati u Santosu da bi nakon toga potpisao za Barcelonu.

Brazilac koji je vlasnik najvećeg transfer u historiji vrijednog 222 miliona eura već nekoliko sezona stagnira pa i ne čudi zašto ga se u PSG-u žele riješiti pošto su odlučili dva sve ključeve ekipe daju tandemu Kylian Mbappe - Lionel Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi