Thiago Silva: Neymar mi je kao mlađi brat, ali vrijeđao me u petak

Brazilci slavili protiv Kostarike

Thiago Silva: Neymar mi je kao mlađi brat, ali vrijeđao me u petak

Edmir Škorić

Brazilska reprezentacija u petak je stigla do važne pobjede u duelu sa Kostarikom i na pragu je plasmana u osminu finala.

Brazilci su se dosta mučili s Kostarikom, pa su onda ipak preko Coutinha i Neymara u samoj završnici došli do 2:0, te s četiri boda čekaju duel sa Srbijom u posljednjem kolu.

"Neymar mi je poput mlađeg brata i pokušavam da se brinem o njemu, ali u petak me razočarao jer me vrijeđao kada sam mu vratio jednu loptu. Bio je u pravu, ali zbog jedne lopte nećemo izgubiti utakmicu", rekao je Silva.

Na pitanje o Neymarovim suzama nakon posljednjeg sudijskog zvižduka u St. Petersburgu, stoper PSG-a koji igra s Neyarom u Francuskoj je kazao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"on ima puno odgovornosti i svakako je sposoban da uzme stvari u svoje ruke. Zaslužio je taj gol i mislim da će sada i njemu, a i svima nama biti lakše. Bili smo pod određenim pritiskom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi