Thiago Silva odabrao desetoricu najboljih, Haalanda i Lewandowskog ni na vidiku

Iskusni Brazilac

Thiago Silva odabrao desetoricu najboljih, Haalanda i Lewandowskog ni na vidiku

Admin Čaušević

Sa 36 godina Thiago Silva je prošao mnogo toga u fudbalu. 

Brazilac trenutno nastupa za Chelsea, a dok je igrao za PSG, Milan te reprezentaciju svoje zemlje igrao je zajedno sa, ali i protiv mnogih velikih igrača.

Iskusni štoper je izabrao deset igrača koji su ga najviše impresionirali. Interesnatno da na listi nema Erlinga Haalanda i Roberta Lewandowskog koji su trenuno najbolji napadači svijeta.

Od desetog do četvrog mjesta su redom Angel Di Marija, Kylian Mbappe, Firmino, Romario, Adriano i Dider Drogba.

"Na četvrto mjesto stavljam Zlatana Ibrahimoviać jer je tip čovjeka koji inspiriše mene, ali i mnogu djecu da rade ono što rade. Imao je crni pojas prije nego što je počeo igrati fudbal", rekao je Silva.

Poslije toga je došao red na trojicu najboljih - Neymara, Cristiana Ronalda i Leo Messija.

"Neymar je treći zbog njegove klase, inteligencije i magije. Ronaldo je drugi jer mi se sviđa njegov profesionalizam, posvećenost i strast za fudbalom."

"I na kraju Messi jer je nevjerovatno kvaliteta, prirodno je nadaren osim toga što je veliki profesionalac. Bez dileme, on je za mene najbolji", završio je Silva.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadoredsi
Koji si ti papak.
5 2
miki30
Ahhahahha. Pa normalno da će kao Brazilac nabrajati skoro pa sve Brazilce! Pitajte kakvog Španjolca, on će isto tako nabrajati svoje, Italijan svoje. Lista mu je ko racku!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti