Thiago Silva ostaje u Milanu

Brazilac potvrdio ostanak

Thiago Silva ostaje u Milanu

Defanzivac AC Milana, Thiago Silva potvrdio je da ovog ljeta neće napustiti redove Rossonera, ali je također zatražio od čelnika kluba da porade na pojačavanju ekipe za narednu sezonu.

Brazilski stoper negirao je sve špekulacije o odlasku ovog ljeta te je istakao kako još uvijek nije došao u iskušenje da zaigra u nekoj drugoj ligi.

 

"Rekli su mi da sam jedan od glavnih igrača Milana i da me ne žele prodati. Nisam u iskušenju da zaigram u Premier ligi ili Primeri. Sretan sam u Milanu i želim ostati", rekao je Silva.

 

Ranije ove sedmice Zlatan Ibrahimović je izjavio da ekipi trebaju određena pojačanja ukoliko žele ostati konkurentni, a sa njim se složio i 27-godišnji stoper.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Ibrahimović i ja razmišljamo na isti način. Došli smo da osvajamo trofeje i iz istog tog razloga i ostajemo. Milan je već sada konkurentan, ali ukoliko želimo još više napredovati treba nam još kvalitetnih fubalera", za kraj je kazao sjajni Brazilac.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.