Thiago Silva prekršio zakon, djevojka ga udarila pa sve objavila na Instagramu
U Engleskoj ja strogo zabranjeno koristiti telefon pri vožnji.

Ubrzo je obrisala story, ali...

Thiago Silva prekršio zakon, djevojka ga udarila pa sve objavila na Instagramu

Eldar Ganibegović

Fudbaler Chelseaja, Thiago Silva, našao se u ne tako prijatnoj situaciji. Prekršio je zakon u Engleskoj, dobio udarac od djevojke koja je sve objavila i na Instagramu. 

Chelsea se juče sastao s Prestonom. Slavili su Plavci rezultatom 4:0, te se plasirali u šesnaestinu finala tog takmičenja.

U igru je u 61. minuti ušao Thiago Silva. Samo pet minuta nakon toga Brazilac je postigao i pogodak, te je vrlo zadovoljan mogao da bude nakon utakmice.

Thiago Silva ulovljen u kršenju zakona

Poslije utakmice odlučio je da ode u restoran. Tamo se zaputio sa svojom suprugom, no neke stvari su krenule po zlu.

Belle Silva udarila je svog supruga u automobilu. On je u tom momentu kršio jasan engleski zakon.

Naime, Brazilac je bio za volanom i uzeo telefon u ruke. To je u Engleskoj strogo zabranjeno.

Oglasi

Nema veze ni to što je bio na semaforu, odnosno zaustavio se na crveno svjetlo. Bez obzira na to, to nije smio uraditi.

Očigledno je to shvatila i Belle Silva. Obrisala je story vrlo brzo, no snimka zaslona se vrlo brzo proširila internetom.

Story supruge Thiaga Silve. 

Prema zakonu u Engleskoj, vozači ne smiju dirati svoje telefone ili mobilne uređaje, čak ni da bi provjerili vrijeme. Također im je zabranjeno da slikaju ili snimaju, kao i da pristupaju internetu ili aplikacijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Thiago Silva je u Chelsea stigao 2020. godine iz PSG-a. Vidjet ćemo da li će u ovom klubu i završiti karijeru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi