"Pitao sam ga dolazi li u naš klub, a on samo šuti"
FOTO: EPA

Zanimljive špekulacije

"Pitao sam ga dolazi li u naš klub, a on samo šuti"

Haris Zilić

U italijanskim medijima pojavila se informacija kako bi Paulo Dybala mogao karijeru nastaviti na Ostrvu, tačnije u Londonu, a njegov prijatelj pokušava da ga nagovori na takav scenarij.

Poznato je da su Thiago Silva i Paulo Dybala veliki prijatelji iako igraju za Brazil odnosno Argentinu.

Dybala se povezivao sa Chleseajem, a iskusni 38-godišnji Silva je trenutno član Chelseaja s kojim ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Upravo je Silva nagovarao Dybalu da dođe u redove Plavaca iz Londona i to je prokomentarisao za engleske medije.

"Pitao sam Dybalu da li dolazi u Chelsea, a on samo šuti", rekao je Silva zatim dodao:

Oglasi

"On je vrhunski igrač, nagovaram ga da dođe u naš klub. Velika bi bila stvar da potpiše za Chelsea."

Chelsea je izgubio već dva igrača ovo ljeto, a prvi je otišao Loftus-Cheek.

Rossoneri su za ovog veznjaka izdvojili oko 20 miliona eura i on će potpisati višegodišnji ugovor, no mediji na Apeninima navode da Loftus-Cheek nije jedini igrač Chelseaja koji će ovog ljeta stići na San Siro.

Poznati novinar Matteo Moretto objavio je da je Milan u kontaktu s Christianom Pulišićem i da su već dogovorili sve uslove ugovora s reprezentativcem Sjedinjenih Američkih Država.

Očekuje se da Pulišić do kraja sedmice doputuje u Milano kako bi obavio ljekarske preglede i potpisao ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nema sumnje da će u Chleseaju biti dosta promjena ovo ljeto nakon prošle razočaravajuće sezone u kojoj nisu izborili ni nastup na evropskoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi