13

Komentari (13)

Samoiskreno
Laudrup u Čeliku igrao
Ibro
Tesko je izabrati 5 najbolji
Arnel925
Pa moze jedino iznenaditi onoga ko se nije ni rodio 90ti. Laudrup je bio kombinacija Messi/Pirlo u to vrijeme. Niko mu lopte nije mogao uzeti. A pregled igre nikad bolji u istoriji
Brcak
nisi ti jarane medju 50 najboljih .. A kamo li 5
Secerko
Stručnjak iz Brčkog, psssssttttttttt.
Mase007
Cudo nije Messija nabrojao a igrao s njim :P Vjerovatno bolje zna od svih vas koji ovdje samo lupate gluposti i dizete Messija na razinu najboljih svih vremena.
mer12
odmah placu, idioti na kvadrat
Hooruk
Nije ti takav komentar bio kad mnogi saigraci ronalda kazu da nije bolji ni od mesija a kamoli da je među najboljim ikada.
Mase007
Kreteni ja nisam ni rekao da je najbolji Ronaldo ikada, al ni Messi nije sigurno. Prije se igrao fudbal i sva ljepota u njemu bila, danas je sve samo snaga i na silu. Tako da Messi i Ronaldo mogu u top 10 igraca al da su najbolj daleko od toga.
dinas
Kako je covjek igro u Celiku,to je cudo.
Dino_
Laudrup je bio nakratko (48h) igrač Čelika, a sve to da Ajax nebi morao porez platiti, prilikom njegovog dovođenja.
Majstor_ZE
I naplatio Čelik umjesto Ajaxa i dan danas smo u g.vnima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.