Thierry Henry izabrao pet najboljih svih vremena, ali sve je iznenadilo jedno ime na popisu

Otkud on?

Thierry Henry izabrao pet najboljih svih vremena, ali sve je iznenadilo jedno ime na popisu

Edmir Škorić

Thierry Henry je gostovao u jednoj emisiji koju je vodio nekadašnji stoper Liverpoola Jamie Carragher.

Proslavljeni francuski napadač govorio je o raznim nogmetnim temama, ali je na kraju dobio zadatak da izabere pet najboljih igrača po njegovom izboru.

"Izabrao bih samo legende, jer je previše teško napraviti ekipu od igrača koji su igrali tokom moje karijere", rekao je Henry, pa nabrojao:

"Diego Maradona, Pele, Johann Cruyff, Franz Bekcenbauer i Michael Laudrup".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, bilo je pitanje: "Otkud Laudrup na tom popisu?", nakon čega je nekadašnja zvijezda Arsenala istakla da je Danac jedan od najpotcjenjenijih igrača i da je po njegovom mišljenju ponajbolja desetka svih vremena.

Top Komentari

Mase007
Cudo nije Messija nabrojao a igrao s njim :P Vjerovatno bolje zna od svih vas koji ovdje samo lupate gluposti i dizete Messija na razinu najboljih svih vremena.
8 2
Brcak
nisi ti jarane medju 50 najboljih .. A kamo li 5
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi