Henry poslao poruku Mbappeu: "Najbolje bi bilo..."

Poruka za sunarodnjaka

Henry poslao poruku Mbappeu: "Najbolje bi bilo..."

S. Grebović

PSG je transferom Messija napravio tektonske poremećaje u svijetu fudbala.

Dolaskom velikog Argentinca kompletiran je trio Messi-Mbappe-Neymar zbog kojeg su Parižani postali favoriti broj jedan za osvajanje Lige prvaka i francuske Ligue 1.

Ipak, djeluje da sve nije toliko bajno. Sve su glasnije priče oko mogućeg odlaska Mbappea u redove Real Madrida, a poruku za mladog Francuza, koji se najvjerovatnije premišlja oko odlaska, poslao je njegov sunarodnjak Thierry Henry.

Legendarni fudbaler Arsenala smatra kako bi za Mbappea bilo najbolje da ostane u PSG-u i ove sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mislim da sada imamo takmičarski najjači mogući tim. Sada ne bi trebalo da Mbappe ima drugi izbor osim ostanka u Parizu. Vjerujem da svi u klubu, igrači i ljudi oko njega, znaju Mbappeovu budućnost. On je veoma kompetitivan igrač. Želi da pobjeđuje, da osvaja trofeje i to je rekao javno. Želio je jači takmičarski tim, a nije mogao da dobije jači od ovog, ne postoji bolji na svijetu. Ne bi trebalo da razmišlja ni o čemu osim o ostanku", rekao je Henry i nastavio:

"Ne znam šta će se dogoditi sa njim, spekulacije su dio fudbala. Ono što ja vidim jeste da je dio ekipe, da trenira, da trči, da pomaže saigračima da postižu golove, a i sam pogađa. On je strašan strijelac. U to sam se uvjerio. Mbappe poštuje svog ugovor, ne radi ništa loše. Nadam se da će ostati", smatra Henry.

Top Komentari

miki30
Joj kad ovako kaže nepostoji jači tim na svijetu. Pa odmah čojk poželi da ih neko podere. Ovako su isto i u Barceloni govorili. Kaži nešto normalno, kao da ste medju najjačim a ne tako mi smo najbolji. Nadajmo se da će te popušiti od nekog u osmini finala pa da vidimo onda kako dalje.
11 8
Messimagic
upravo tako.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi