Dječak je pretrčao cijeli teren da vidi Manea, a onda se ukazao Muller

S mobitelom u ruci

Dječak je pretrčao cijeli teren da vidi Manea, a onda se ukazao Muller

Admin Čaušević

Thomas Muller uživao je u nevjerovano uspjehu na fudbalskom terenu u posljednjih 15 godina. Njemački fudbaler debitirao je za minhenski Bayern 2008. godine.

Od tada je uvijek prisutan, zabio je 228 puta u 636 utakmica. Pomogao im je da osvoje 31 trofej. Postao je simbol i jedna od najvećih klupskih legendi.

Sada kada su mu 33 godine i dalje je je nedodirljiv u ekipi. Ali osim što je sjajan fudbaler on je i živopisan lik koji se voli zabavljati na terenu i izvan njega.

Mullerov jedan snimak je ponovo postao viralan kada su do izražaja došli nestašluci ovog itekako uspješnog fudbalera.

Navijač je nedavno utrčao na teren na Allianz Areni kako bi sreo Sadia Manea. Dozivao je njegovo prezime prije nego što je zagrlio Bayernovo ljetno pojačanje.

Oglasi

Tada je na scenu stupio Muller koji se dobrovoljno javio te uzeo mobitel u svoje ruke kako bi fotografisao dječaka i Senegalca.

Ovaj 33-godišnjak je tada okrenuo kameru prema sebi te se počeo ironično smijati. Video tada dolazi do kraja, a nikada nećemo saznati je li fan ikada dobio zajedničku fotografiju sa Maneom.

Pljačka tokom meča protiv Barcelone

U Mullerov dom u utorak navečer oko 22 sata dok je on igrao meč Lige prvaka protiv Barcelone provalila je, barem za sada, neotkrivena banda lopova.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Marca i Bild su prenijeli da su iz doma iskusnog fudbalera odneseni novac, nakit i druga vrijedna roba.

Ukupna vrijednost štete iznosi 500.000 eura, a njemačka policija je objavila da je u toku istraga kojom se pokušavaju utvrditi identiteti počinioca ovog krivičnog djela.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti