Maneu se u Bayernu dešava ono čega su se svi bojali

Legenda Bavaraca otkrila detalje

Maneu se u Bayernu dešava ono čega su se svi bojali

Admin Čaušević

Sadio Mane je najavljen kao najveći posao Bayerna u nekoliko posljednjih godina.

Bayern je konačano pokazao finansijsku snagu kada je doveo ključnog igrača jednog od direktnih konkurenata na međunarodnoj sceni.

Mane je godinama unazad bio nositelj igre Liverpoola i mnogi će reći glavnu polugu popularnih Redsa, ali je ljetos odlučio da pređe u Minhen.

Sjajni Senegalac je za solidnih 32 miliona eura prešao u Bayern i njegov početak je bio kao iz snova, ali kako sezona odmiče sjaj počinje da blijedi.

Maneu se počelo dešavati ono čega su se svi pribojavali pošto se još uvijek nije adaptirao na novu sredinu na najbolji način.

O detaljima je govorio Dietmar Hamann. Nekada sjajni veznjak koji je pet godina igrao za Bayern, da bi dres Liverpoola nosio od 1999. do 2006. godine.

Oglasi

"Još uvijek se nije integrirao. Gledao sam ga u Liverpoolu, gdje je igrao u sredini. To nije njegova pozicija, a sada igra na istoj poziciji u Bayernu."

"Najbolje igra kada se ubacuje sa krila. Uopšte nije sretan, dok drugi igrači poput Leroay Sanea i Jamala Musiale igraju izvanredno."

"Uopšte niko ne priča o Maneua. Izgleda da je izolovan od ostatka ekipe i da uopšte ne učestvuje u igri. Bayern se mora uhvatiti u koštac s tim", završio je bivši njemački veznjak.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mane je u uvodna tri meča za Bayern postigao isto toliko golova, međutim sada je u seriji od pet susreta bez pogotka, a kriza je produbljena tokom duela Lige prvaka protiv Barcelone.

Poslije susreta sa Kataloncima su se pojavile i sumnje u Maneov učinak pa će Julian Nagelsmann sigurno morati potražiti novi način kako da koristi jednog od najboljih igrača današnjice.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Gologuzze svabice ga tjeraju da gubi abdest a gubi se i on uz njih bogami
1 22
C.Banks
Posvetio se razigravanju, momak nije sebičan. Po meni igra mu je za deset
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi