6

Komentari (6)

cccccc
Sudije su bile najveci protivnik Bayerna u utakmicama protiv Reala.. Ronaldo pola golova zabio iz penala i ofsajda. Bez sudija Real nikad nije izbacio Bayerna osim one godine kada je Pep vodio Bayern.
Bravo Majstore za Komentar, sto posto ispravno sve. Sudije dvije godine zaredom guraju Real i sramotno izbacuju Bayern. Uh kad se sjetim tog vremena.
Adrian
Ronaldo je protiv Bayerna igro kao da su nizerazredni klub.
bavarac88
igrao bi i ti da vam je sudija 12 igrac smecaru,ne sramoti se bezveze jer cak i navijaci Reala su vidjeli i priznali koliko se i zadnjim utakmicama stimalo Realu,a da je Real bolji od Bayerna pokazuju i medjusobni dueli u kojima Bayern vodi 12:11 uz 3 nerijesena,,zato psssstttt
Adrian
Jao daj molim te, dva gola 2014 u Minhenu, 2017 prvi mec dva gola, revans Real ulazi sa prednosti od 2-1. Da te podsjetim da je Bayern poveo iz nepostojeceg penala, 0-1, Ronaldo opet, glavom 1-1, pa Lewandowski is ofsajda daje gol kojim se ide u produzetke, to zaboravljas jel tako. U zadnjih 10 godina Bayern ne zna za pobjedu u Ligi prvaka. Ne vodi Bayern već Real u međusobnim okršajima u Evropi, idi na Uefinu zvaničnu stranicu ako mi ne vjerujes, uz to 41 gol Real, 39 Bayern.
Ecosport
Miler je svjestan da je Real jači million puta od Pariza i to je razlog zašto je Bayernu lakše sa PSG. Gdje je Mbappe protiv Bayerna, šta je uradio?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.