Thomas Muller se uzalud radovao

Nije ipak gol

Thomas Muller se uzalud radovao

E. Škorić

Bayern Minen je u posljednje dvije utakmice ostvario rezultate koji se nimalo ne dopadaju navijačima ovog slavnog njemačkog kluba.

Prvo je sredinom sedmice Bayern poražen od Real Madrida na Allianz Areni u prvom susretu četvrtfinale Lige prvaka, da bi jučer odigrao tek 0:0 u gostima kod Bayera.

U jučerašnjem susretu, u kojem je Bayern 20-ak minuta imao i igrača više, sijevalo je pred golom Apotekara, no lopta jednostavno nije htjela u gol.

Koliko nisu imali sreće Bavarci, najbolje pokazuje i fotografija ispod, kada se Thomas Muller raduje iako lopta ne prelazi liniju.

"Da, i mi smo se radovali", napisao je zvanični Twitter profil Bayerna uz objavljenu fotografiju "sporne" situacije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi