24

Komentari (24)

davide.azzurri
VenamaHrabrih
Samo na ovom portalu možeš pročitati o religiji, sisama i nečijem penisu. Prava novinarska licemjerna bagra. Selam gore- masati ga dole.
user1623760677
Sta te to toliko boli....pogotovo ova vijest
VenamaHrabrih
U pravu si. Boli me qratz. Fudvalwri su poznati kao izuzetno glupi, tako da svaki njihov čin je baziran na gluposti. Ako insinuiraš neku vjersku odrednicu, onda si i sam gluo, zato što sam ja agnostik i religije smatram najvećom glupošću na svijetu, tako prispodobive nekom fudbaleru, a izgleda i tebi. Opet ću reći; sportski portal nije mjesto gdje na jednom mjwstu možeš pročitati o Wandinim guzovima, Belindinim sisama, Alberovoj chuni i kur'anu. To je nivo koride. Ali, možda ti ti voliš.
dr.nele
@Vdali agnostici koriste izjavne rečenice tipa: Pomozi mi ,,najveća gluposti na svijetu,, bez nade sam ili dali si se ikad zapitao kada pogledaš u mrtva čovjeka sve ima kao i prije minutu pred smrt samo nema znaš ,,ono nešto,, što ga razlikuje od živa insana ko to daje i uzima, dali si se zapitao kako to da u moru tjela u univerzumu svaki kamenčić, planeta pa i njen satelit zna gdje i kuda treba ići a da nebude fijasko ko to održava u ravnoteži, dali si ikad vidio dva mora koja se dodiruju a nemješaju, ili kako to da poslanik Muhamed a.s. zna najnovije medicinsko otkriće da se nociceptori nalaze u koži 1400 godina prije ove spoznaje..
dr.nele
.. Osjetila za bol i toplotu se nalaze u kozi "One koji ne vjeruju u dokaze Nase Mi cemo sigurno u vatru baciti; kada im se koze ispeku, zamijenit cemo im ih drugim kozama da osjete pravu patnju. Allah je zaista silan i mudar." (Prijevod sure En-Nisa, 56) Pazi ovo sad... Prsa se stijesne penjanjem nebu "Koga Allah hoce da uputi prosiri mu njegova prsa za islam, a koga htjedne krivim putem da okrene, ucini njegova prsa tijesnim i stisnutim kao da se penje u nebo. Eto, tako Allah one koji ne vjeruju bez podrske ostavi."« (Prijevod sure El-An'am, 125) Danas znamo da se povecanjem nadmorske visine smanjuje pritisak i kisik. Tako da astronauti osjecaju tjeskobu u svojim grudima, jer im se dijafragma podigne i tako steze njihova pluca. Iz tog razloga su primorani da oblace kosmonautska odijela. trebali još dokaza a ti imaš vrem.za istinu još ali otkucava .
Juninho
Možda se to vanzemaljci igraju s nama
VenamaHrabrih
@dr.nele. To što ti pišeš nisu dokazi, nego tvoja vjerovanja da jesu. Dokaz mora biti jasan, čvrst i nedvojben. Koliko sam uspio razumjeti, jedno kosmonautsko odijelo potpuno zamjenjuje ulogu allaha. A što se tiče knjiga, ima i onih koje kažu da su zmajevi, vještice, leteći ćilimi i patuljci istinska bića.
Uostalom, ne bih se natezao sa tobom. Nema dokaza da bog postoji. A ako i postoji, ljudski um je toliko zaostao da ne može shvatiti božiju ulogu, niti se taj bog uopšte može spustiti na nivo predsjednika opštine koji čini ili ne čini usluge . A to za zamjenu kože je tolika glupost da si zreo za specijalizirane ustanove. Zar danas bolnice nisu pube onih što im se redovno javlja bog? I zar jedan od Muhamedovih hadisa ne kaže da je muška duša vrijednija, a da he duša žene kao duša psa, ili neke druge domaće životinje?! To je božija nauka?!? Nije ni tebi kasno da pameti dođeš.
dr.nele
De ti mene blokiraj nedružim se sa zalutalim
VenamaHrabrih
Blokiraj se, brate, ko ti brani?
Mowzilla
dr.nele
matej1996
A sto sa nogometašima, koji su katolici poput Thiaga silve, Lukakua, chicharita, zasto to ne objavljujete... Koji javno govore o kršćansvu...
crnoicrveno
Svi se vi rodite kao muslimani i onda se krstenjem saltate u druge vjere
VenamaHrabrih
@matej1996. Zato što su pokvareni religijski nacionalisti. Sportski portal, ili barem onaj koji to pokušava biti, nije mjesto promocije bilo koje religije, a posebno abrahamskih budalaština.
Thierry.Henry
Zato Sto je on SA krscsnstva presao naa Islam.. vjerovatno da Sutra Ribery predje na.krscanstvo pisali BI kako se preksratio..et zato . Sta se Lozis odmah Ako se spomene Islam , Musliman ,Bosna itd.. Bemu misa
Thierry.Henry
Sta se uvijek osjecate ugrozeno,umanjeno itd.
Gvardijan
Svaki covjek ima pravo da radi sta hoce i to je njegov izbor.Ako se taj fudbaler osjeca dobro u tome sto je uradio niko mu to ne smije osporavati.Medjutim mislim da je covjekova religija njegova privatna stvar koju nosi u dusi i ja jako postujem svakog istinskog vjernika koji potice iz bilo koje religije ali mislim da jedan sportski portal apsolutno nije mjesto za ovskve clanke.Ovdje treba pisati o njegovim sportskim kvalitetima i dostignucima a ne o religiji.
dr.nele
Ovo je kutak za Tomija Abu Hamza Partyja Ostali u red
dr.nele
dr.nele
Nije za tebe kasno samo izgovori kelime i šehadet i sve će ti biti ok pa i ss.ba
dr.nele
Neslažem se sa tobom ,vjernik mora jezikom i djelom razlikovati se od nevjernika tj mora odisati stubovima vjere namaz, post, zekjat, brada , odjeća pristojna, nikab, ponašanje, djelovanje u društvu, vođstvo itd itd većina ovih stvari nemože i ne treba sakrivati jer su čestite i poželjne da se eksploatišu da bi i drugi koji nisu okusili slast istine vidjeli od kog i gdje to izuzeti a i prve riječi u Qur-anu su ,,uči čitaj u ime svog Gospodara,, iz čega se vidi da ili moraš podučavat znači ne zadržati za sebe ili učiti od nekoga....eto nadam se da smo se razumjeli...sellam
Gvardijan
Alejkumu sellam.Zahvaljujuci poslu kojim sam se bavio prosao sam dosta svijeta,boravio u zemljama sa razlicitim religijama i jako sam uzivao i volio a to i danas naravno volim, slusati ucene ljude koji govore o svojoj religiji,ma koja ona bila,njenim osobenostima,njenim porukama ljudima jer niti jedna religija ne zagovara zlo,ili bilo koje druge lose stvari,naprotiv.Ovdje sam samo mislio reci da se jedan sportski portal ne treba baviti time.Ako sam tebe ili nekog drugog mozda svojim komentarom uvrijedio zelim reci da apsolutno nisam imao takvu namjeru ali ipak stojim iza svojih rijeci vezano za sportski portal.
macan
Allahu Ekber,dobro dosao u najcistiju vjeru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.