Drži Kur'an u ruci i ne skida osmijeh s lica: Veznjak Arsenala prešao na islam

Partey u centru pažnje

Drži Kur'an u ruci i ne skida osmijeh s lica: Veznjak Arsenala prešao na islam

Endin Čaušević

Vezni fudbaler Arsenala, Thomas Partey, našao se u centru pažnje nakon što je odlučio da promijeni vjeru.

Partey je u londonski klub stigao na ljeto 2020. godine i pokazao se kao odlično pojačanje iako je Arsenal za njega platio čak 50 miliona eura.

Ovaj 28-godišnji reprezentativac Gane ove sezone pruža jako dobre partije u dresu Arsenala, ali se jučer našao u centru pažnje zbog nekih drugih stvari.

Naime, na Twitteru se pojavila fotografija iz Islamskog centra u Londonu gdje je Partey čest gost prethodnih dana, a jučer je i zvaničnno potvrdio da je prešao na islam.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Partey je odlučio da promijeni religiju i prihvati islam, a na fotografiji koja je objavljena vidi se kako u rukama drži Kur'an, a osmijeh na licu dovoljno govori koliko je ponosan zbog onoga što je uradio.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

matej1996
A sto sa nogometašima, koji su katolici poput Thiaga silve, Lukakua, chicharita, zasto to ne objavljujete... Koji javno govore o kršćansvu...
5 15
VenamaHrabrih
Samo na ovom portalu možeš pročitati o religiji, sisama i nečijem penisu. Prava novinarska licemjerna bagra. Selam gore- masati ga dole.
11 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi