3

Komentari (3)

Convicts
Niz brdo je krenulo od onog momenta kad je se Neuer povrijedijo i jednostavno poslije svjetskog prvenstva Bayern nije bijo Bayern. Onda slijedi smjena trenera golmana Tapalovica i svadja sa Neuerom oko toga, i tu jednostavno Tim ne funkcionise kako treba, uz to ti se na svjetskom Jos tesko povrijedi jedan od najboljih bekova hernandez. Ali bez obzira Bayern ostaje Bayern i biti ce zasigurno opet onaj stari od sledece sezone zivi bili pa vidili.
Samo ne lupaj , i drugima je bilo svjestko . Da si barem rekao da pola igrača nije za Bayerna gnabry , sane , goretzka , upamecano itd ali nisi tražiš krivca ne gdje drugo , povreda je bilo i biće , otkaza isto ...pa prošle godine ste ispali od Villarreala a nije bilo problema ...miš u evropi...ovaj Bayern treba drastične promjene ako misle sta !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.