Tuchel: Uvjeren sam da nas niko ne želi za protivnika
Foto - EPA

Menadžer Chelseaja nakon Atletica

Tuchel: Uvjeren sam da nas niko ne želi za protivnika

M. Šljivak

Chelsea je sinoć na Stamford Bridgeu savladao Atletico Madrid sa 2:0 i osigurao je plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Sjajan posao na klupi Plavaca radi njemački stručnjak Thomas Tuchel i u 13 utakmica od dolaska umjesto Franka Lamparda je neporažen.

Nakon što je njegov tim potpuno nadigrao Atletico Tuchel vjeruje da Chelsea niko ne želi izvući na žrijebu u petak.

"Uvjeren sam da nas niko ne želi za protivnika, a mi se ne plašimo nikog", rekao je Tuchel i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Najvažnije je što osjećamo da smo ovo zaslužili. Odigrali smo odličan meč i kompletna ekipa je imala nevjerovatan pristup, uključujući i one igrače koji su na klupi i na tribinama", poručio je Tuchel.

Chelsea će rivala za četvrtfinale, ali i potencijalnog rivala za polufinale saznati u petak kada će biti obavljen žrijeb završne faze takmičenja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Osim Bayerna, Man Citya, Psg-a
0 4
Grohot
@Sloboda Nisu ni oni nepremostivi i ne vjerujem da zele Chelsea za protvnika u narednom kolu. Sve i jedna ekipa zeli laganijeg protivnika a Chelsea to trenutno nije. Tako da sasim u pravu je Tuchel sa svojom izjavom. Nije nikakva arogancija i napuhanost sad najednom u pitanju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi