Tiago: Navijači Željezničara su mi uljepšali život

Zahvalio se navijačima

Tiago: Navijači Željezničara su mi uljepšali život

Tiago Rodrigues Faria, ili kako ga u Brazilu zovu Tiaguinho, već neko vrijeme je miljenik navijača Željezničara. 

Brazilski internacionalac (26) je uvijek spreman za druženje i komunikaciju sa fanovima i primijetno je da itekako uživa u pažnji koju mu poklanjaju.

Iz zahvalnosti nakon posljednje prvenstvene utakmice Tiago je odlučio na svom Facebook profilu poslati lijepu poruku popularnim Manijacima. 

"Želim da se zahvalim Manijacima na svemu. Ako mi je fin život, to je zbog vas. Vi ste mi uljepšali život otkako sam došao u ovu zemlju i u ovaj predivan klub. Čast mi je nositi dres Željezničara. Želim da vam se izvinim što nismo izborili Evropu, ali nemojte nikada prestati pjevati jer Željezničar je najjači kada ste svi zajedno. Volim vas", napisao je Tiago. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone Tiago je u Premijer ligi BiH postigao pet pogodaka i upisao dvije asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi