Tiago organizovao revijalnu utakmicu u Brazilu

Ni na odmoru ne može bez fudbala

Tiago organizovao revijalnu utakmicu u Brazilu

Fudbaleri Željezničara su nakon završetka prvenstvene utakmice protiv Viteza otišli na zimsku pauzu, koju su pojedinci iskoristili za posjetu rodnom kraju.

Jedan od njih je i Tiago Faria Rodrigues, koji se nakon okončanja jesenjeg dijela sezone zaputio ka Brazilu, gdje će boraviti do prozivke i početka priprema za drugu polusezonu.

Bh. javnost je u proteklim danima imala priliku čitati o svadbi Željinog Brazilca, ali daleko od toga da je to bila njegova jedina aktivnost na odmoru u domovini.

Tiago je rado viđen gost u svom rodnom gradu po imenu Caarapo, gdje je odlučio organizovati revijalnu fudbalsku utakmicu na koju je pozvao svoje prijatelje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapiten protivničke ekipe bio je Diego Rosa, Tiagov sugrađanin i prijatelj koji se također profesionalno bavi fudbalom, a rezultat je na kraju glasio miroljubivih 6:6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.