Tin Karamatić više nije igrač NK Čelik

Napustio klub

Tin Karamatić više nije igrač NK Čelik

E. Čaušević

Fudbaleri zeničkog Čelika prije nekoliko dana počeli su pripreme za drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Igrački kada se lagano slaže što se tiče Čelika, mada je bilo dosta odlazaka ove zime. Jedan od fudbalera koji više nije član zeničkog kluba je i Tin Karamatić koji je sporazumno raskinuo saradnju sa ovim timom.

Karamatić je na Bilino polje stigao početkom prošle godine iz Ankarana, ali je zatražio raskid saradnje. U ovoj sezoni Karamatić je odigrao 15 utakmica u dresu Čelika, ali očito da nije bio zadovoljan situacijom u zeničkom klubu.

Pored Čelika ovaj igrač igrao je još za Zrinjski, Radomlje, Garense, Završ, Craiovu, Inter Zaprešić...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Spasio se jada.
12 6
Koba84
Zvatic idi ba jebi sta. Poselami mamu nek mi popusi kurac picko jedna. Haj mozes adresu ostavit da dodzem do tebe nesto mi ko lik ides na zivce. Volio bi te naci i malo istuc
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi