13

Komentari (13)

Emir
Tino zna igrati lopte momak je prva klasa, samo mora mentalno da ojaca.
VelaHavle
Hahahaha izborio korner driblingom kojem svijetu 7 sati kasnije i dalje aplaudira
hangouts123
Ovog momka svi mrze zbog njegovog igranja u reprezentaciji dok je selektor bio njegov striko.E ovim sto pametuju da napomenem da je njegov striko Safet Sušič jedini covijek koji nas je odveo na neko veliko takmicenje i ispisao stranice historije.Dok to neko ne nadmasi mozete ga pusit i Tinu i striki!
Bhf
Bravo,pravi komentar.Nema se sta ni dodati ni oduzeti.
Haroni
Lik je najveci promasaj u reprezentaciji od kada postoji, naravno zajedno sa Nikolom Mikelinijem. Podsjecanja radi, Nikola je odigrao 1. tekmu protiv Slovenije i uz to prouzrokovao 1. penal za protivnika, 1. autogol i 1. dobiven žuti karton.
srcerukelopata
???? Ðe iskopa Mikelinija? ima kandidata još. Siniša Mulina npr.
Ibro
bolji je od mnogi sto igraju za repku
big-boss
u borbu se uključio i arsenal,nude obamejanga,kolašinca i komoletan vezni red.....bem ti zivot...
Mele
Nije vise striko sef, da ga vrati u repku.
king11
evo real več nudi modrića i 80 miliona
Bhf
Vrlo glup,jos i zavidan
Prle
Hahahah pa nije odlucio utakmicu ovim potezom... dobio korner eto haha
Keydura69
Kakav majstor, brzo ce on bolju ligu, a vrijeme je da ga Robi vrati u među zmajeve, zasluzio je to Tino igama u zadnje vrijeme. Ionako nemamo igraca ovakvog tipa, pa da moze jednim potezom odluciti utakmicu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.