Tino Sven Sušić otkrio po čemu će pamtiti 2016. godinu

Bh. internacionalac bio je veoma iskren

Tino Sven Sušić otkrio po čemu će pamtiti 2016. godinu

S. Mlaćo

Član naše nogometne reprezentacije Tino Sven Sušić početkom septembra ove godine napustio je Hajduk i potpisao za belgijski Genk

Sušić je u Hajduku pružao veoma dobre partije, koje su mu i donijele transfer u Belgiju, a upravo taj događaj obilježio je za njega godinu na izmaku. On je to priznao objavom na svojoj zvaničnoj facebook stranici.

"Nova godina je pred nama, a predhodnu ću pamtiti po tome što nakon četiri i pol godine sam se oprostio se od bijelog dresa u kojem sam upisao 142 nastupa u službenim natjecanjima i proveo predivne trenutke u Hajduku, imao veliku čast i odgovornost nositi kapetansku traku u par utakmica koje su mi posebno ostale u sjećanju.Veliko Hvala navijačima, ljudima u klubu i svim onima koji su me podržavali tokom mog boravka među Bilima!", napisao je Sušić te svima poželio sretnu i uspješnu 2017. godinu.

Za našu reprezentaciju ovaj 24-godišnjak je upisao osam nastupa, a ugovor sa Genkom važi mu do ljeta 2019. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi