16

Komentari (16)

Carmagle
zgembo.popuslic
Ili znas igrat ili ne znas, kakve veze ima amaterska uprava sa tvojim igrama na terenu. U cijeloj profesionalnoj karijeri koja traje 12-13 godina imo si dvije dobre sezone u prosjecnom Hajduku i cijeli zivot se vadis na to, plus ne zasluzen poziv amidje u reprezentaciju da ti jos digne cijenu al ni to ti nije pomoglo. Sta je bilo sa ostalim klubovima gdje si igro, jesu li i tu bili amateri pa nisi mogo pokazat svoj raskosni potencijal.
Ecosport
Sarajevo ima slab medicinski segment. Liječe igrače mjesecima, a ustvari bi trebalo max do mjesec dana. Znam da je bilo igrača koji su javno govorili o tome, a evo i Sušić isto kaže.
green_dragon
A sta tek rec za Arsenalov medicinski segment....G.Jesusa lijece 6 mjeseci....aj ne lupaj molim te
SamoZrinjski
Tako su i za vrijeme rata govorili,Hrvatska nas spasila,Hrvatska nas nahranila,a sad... Gamad je to...
green_dragon
mido1921
Preskočio si terapiju
Jel te neko nešto pitao? Pišam ti se na lentu, vnogo židovsko
anga
Daj ba ko od papira lik....ozlijedi se na propuhu
hzsg
Što nisi rekao kako SI DOBIO POZIV SAFETA SUŠIĆA DA IDEŠ NA SP U BRAZILU, Jesi li se zapitao dali si to zaslužio, iako nisi imao par nastupa za reprezentaciju, da li je taj poziv nekog ostavio u BiH SA SUZAMA U OCIMA. Ti ces pricati nesto o klubu koji te je plačao astronomskom svotom novca za ove prilike, a zapitaj se koliko si vratio na terenu. MRŠ U NEKU STVAR, NEZADOVOLJNI STVORE....!
plemic
ja mu vjerujem da je sarajvo amaterski klub.
Jebobudalu
Valja li vama ista. Jedan dan pljujete upravu, dodje momak otvoreno kaze da je i do njeg, ali da je najveci problem u upravi, vi onda njega pljujete. Pa odlucite se sta vam nije po volji.
visokohz
E jesi i igračina u p.m.
nakopitam
Vjerujem da je istina ali nije ispricao sve do kraja. Koliko je uzeo para i sa kim ih je podijelio?
Lafac
amircoralic
Kolika ti je plata bila i koliki ti je stan placalo Sarajevo a ti fol nosis povredu i kao nisu te znali izlijeciti fuj si
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.