Pala je prva velika "žrtva" brazilske tragedije!

Poslije eliminacije sa Svjetskog prvenstva

Pala je prva velika "žrtva" brazilske tragedije! · Zvanično

Esmer Oštraković
Teme:

Reprezentacija Brazila bila je prvi favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva koje se ove godine igra u Kataru, ali su zaustavljeni u četvrtfinalu.

Iako su bili favoriti za osvajanje, Brazil je svoj kraj na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu dočekao u četvrtfinalu, a kobna je bila Hrvatska.

Nakon utakmice je odgovornost za poraz od Hrvatske i eliminaciju sa Svjetskog prvenstva na sebe preuzeo selektor Brazila, Tite.

On je tako odlučio da skoro odmah poslije utakmice saopšti da napušta klupu Brazila, te je njihova priča završena.

Potvrdio je to i Fabrizio Romano.

Oglasi

"Tite je napustio Brazil. Nije više selektor Brazila nakon poraza od Hrvatske. Sve je gotovo", napisao je Romano na svom Twitter nalogu.

Osim Fabrizija Romana to su naravno potvrdili i brojni drugi inostrani mediji, a još uvijek se očekuje saopštenje Fudbalskog saveza Brazila.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Veliko je pitanje šta će se u budućnosti dešavati sa reprezentacijom Brazila jer su ove godine imali ogromna očekivanja, super igrače u reprezentaciji i jako dobrog selektora.

Godine naravno prolaze, a nekima je ovo možda bilo i posljednje Svjetsko prvenstvo, a iako su bili prvi favoriti za osvajanje Mundijala, Hrvatska ih je od tog sna odvojila u četvrtfinalu.

Top Komentari

plemic
evo prilike sarajvu da nađu trenera.
4 8
DOKTOR_GAZ_
Neka sad SKAKUCE I PLESE kao protiv KOREJE..CIGANI OGAVNI..
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi